Apartamente cu stilul de amenajare MINIMALIST

Clientilor nostri li se ofera 3 stiluri de amenajare al apartamentelor, unul dintre aceste stiluri ar fi stilul minimalist.

Stiul de amenajare minimalist merge pe ideea interioarelor monocrome, renuntarea la peretii interni, geometrizarea formelor, transparenta si inlocuirea mobilelor masive cu mobile simple, cum ar fi rafturile in loc de biblioteca, canapelele simple din piele sau stofa, taburetele, mesele joase taiate in forme abstracte sau spatiile zidite in pereti pe post de dulapuri. Un alt element specific minimalismului este renuntarea la covoare si mochete, in favoarea parchetului.
Lumina este una dintre principalele aspecte ale minimalismului, in arhitectura cat si in designul interior. Lumina directa, indirecta ,difuza, puncte de lumina care pot mari spatiul, acoperi un zid, reflecta culorile, lumina anumite obiecte de mobilier sau accentua un anumit traseu.
Toate aceste elemente sunt cele mai importante si in ceea ce priveste desing-ul interior, rezultatul fiind concretizat intr-un adevarat stil de viata, un stil de viata redus la utilizarea elementelor necesitate.



Preturi direct de la dezvoltator !
Bran Alexandru
0745.200.704